De nieuwe Audi A7

Nieuwe Audi A7

Hoppa…hier is tie dan de nieuwe Audi A7, wat een heerlijke bak om naar te kijken, maar zeker nog veel lekkerder om in te rijden. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen genoeg kofferruimte hebt, want deze nieuwe Audi A7 heeft 535 liter bagageruimte, genoeg voor de boodschappen, een kratje bier en de rest.

Eindelijk is de achterkant een keer aangepakt en qua design positief aangepast als je het ons vraagt. De doorlopende verlichting is een mooie verbetering. De achterlichten zijn opgebouwd uit dertien verticale segmenten. De LED-strip zorgt ervoor dat deze  segmenten allemaal verbonden zijn met elkaar. Denk je dat de achterlichten al voor een kermisverlichting zorgen op de weg, de koplampen zijn de hoofdattractie. Je kan kiezen uit drie soorten LED, HD Matrix LED, en HD Matrix LED met lasergroolicht.

De A7 is ook qua nieuwste technologie helemaal up to date. Het is knap en zeker een uitdaging om met deze A7 ergens tegen aan te rijden zonder dat je eerst meerdere keren gewaarschuwd wordt. Hij bevat namelijk vijf radarsensoren, laserscanner, vijf camera’s en twaalf ultrasone sensoren.

Over een paar weken is hij al te bestellen, dus je kan alvast een proefrit inplannen 🙂

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *