Nieuwe Star Wars films gemaakt door producenten Game of Thrones

star wars

Het verhaal van Star Wars rondom Skywalker zoals je het kent zal in 2019 een eind kennen met Episode IX. Maar dit betekent niet het einde van Star Wars. Want hierna zullen niemand minder dan de makers van Game of Thrones het verhaal oppakken. De heren David Benioff en D.B. Weiss zullen alle nieuwe Star Wars films schrijven en produceren. Dit heeft Disney vandaag bekend gemaakt.

David Benioff en D.B. Weiss
David Benioff en D.B. Weiss tijdens de première van Game of Thrones Seizoen 3.

Benioff en Weiss vertellen in de media dat ze in de zomer van 1977 naar een galaxy ver, ver weg afreisden en sindsdien ervan dromen. Ze geven aan vereerd te zijn met deze kans. Tegelijkertijd vinden ze het spannend, want er rust heel wat op hun schouders. Met hen succes van Game of Thrones zullen de verwachtingen ook torenhoog zijn. Benioff en Weiss starten aan hun nieuwe avontuur zodra het laatste seizoen van Game of Thrones klaar is. Het slot van deze hitserie zal pas in 2019 te zien zijn.

Voor zover bekend zullen de nieuwe films een andere verhaallijn kennen dan alle bestaande Star Wars films, inclusief Solo: a Star Wars story. Hiervan verscheen onlangs de eerste veelbelovende trailer. Deze film wordt deze zomer in de bioscopen verwacht.

Disney moet nog bekend maken wanneer Star Wars fans nieuwe beeldmateriaal gemaakt door David Benioff en D.B. Weiss kunnen verwachten.

Previous ArticleNext Article