NK Risk in Rotterdam

NK Risk 2020 Rotterdam

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het NK Risk in Rotterdam. Het wordt alweer de zesde editie van het Nederlands Kampioenschap Risk! Naast  te starten met koffie en thee zal er heel de dag weer lekkere speciaalbiertjes worden geserveerd, daarnaast verloten ze houten riskborden en zal een ieder waardig gaan strijden voor de titel Nederlands Kampioen Risk.

Hoe kun je je inschrijven voor het NK Risk?

Het inschrijven kan tot en met maandag 13 januari 23:59. Je kunt je hier aanmelden voor NK Risk.
Het programma zal er als volgt uit komen te zien:

9:00 – 10:15 – Ontvangst & Registratie
10:30 – 17:00 – 2 rondes, iedereen riskt!
17:00 – 23:00 – knock-out fase
23:00 – prijsuitreiking

Waar is het NK Risk?

Het NK Risk zal zich net als voorgaande jaren afspelen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit is een ideale locatie die zowel met openbaarvervoer as met de auto goed te bereiken is.

Risk Spelregels

Hoe zat het ook alweer met de spelregels van Risk? Er zijn tal van nieuwe versies van Risk uitgekomen, maar met het NK Risk wordt er gespeeld volgens de regels van de oude Risk variant. Zoals je zelf ook kan voorstellen zijn er altijd nog “ongeschreven” regels die ook een beetje met spelverloop en gedrag te maken hebben. Om hier toch wat duidelijkheid in te scheppen heeft de organisatie de spelregels nog even uitgebreid geformuleerd voor alle deelnemers.

NK Risk 2020 Rotterdam

NK Risk 2019

In 2019 hebben we voor het eerst deelgenomen aan NK Risk en zijn we tot de kwartfinales gekomen. Ook dit jaar doen we weer mee met een gezelschap en proberen we weer ver te komen en een leuke speldag te beleven net als vorig jaar. Heb je nog steeds geen idee wat je je er bij moet voorstellen dan kun je ook nog even de aftermovie bekijken:

Deelnemen?

Zoals eerder aangegeven kun je dus nog steeds mee doen aan het NK Risk in Rooterdam. Het inschrijven kan tot en met maandag 13 januari 23:59.  Je kunt je hier aanmelden voor NK Risk. Kom je ook gezellig een potje strijden om het Nederlands Kampioenschap Risk? Tot zaterdag 18 januari!

Previous ArticleNext Article