Nokia 3310: terug op de markt!

Nokia 3310

De mobiele telefoon is in het afgelopen decennia in razend tempo ontwikkeld, dat weten we allemaal. Vandaag de dag kunnen we met onze smartphone zo’n beetje alles. Niet alleen internet is binnen handbereik, ook het Internet Of Things. Vanuit je auto zet je thuis alvast lekker de verwarming aan, zo niet meer apparaten. Maar degene die hem ooit in bezit hebben gehad missen hun Nokia 3310 zo nu en dan nog wel eens, zeker weten. Een batterij die een week meegaat, goedkoop, onverwoestbaar én uitgerust met het beste spel ooit: Snake. Dit jaar maakt hij zijn comeback, de Nokia 3310 komt terug op de markt!

Comeback Nokia3310

Snake nokia
Snake, hét spel voor de mobiele telefoon.

Nokia is vorig jaar overgenomen door HMD, een producent van smartphones. Op het komende Mobile World Congress, dat 27 februari start, wil het bedrijf de heruitgave aankondigen. Bron van deze informatie is Evan Blass en hij zit er zelden naast als het om nieuws op technologiegebied gaat. Laten we hopen dat het inderdaad geen PR-stunt is.

Ouderwets

Blass schrijft dat de Nokia 3310 veel gaat lijken op de de goede oude Nokia 3310 zoals we hem van verder kennen. De telefoon moet zo’n 60 euro gaan kosten. Ook de prijs is ouderwets! De batterijduur zal een zegening zijn, je oplader heb je ongeveer één keer per week nodig. Daarnaast blijft de telefoon even onbreekbaar als vroeger.

Natuurlijk zal de 3310 onze smartphones niet gaan vervangen. Maar als invaller voor je smartphone kan hij goed dienst doen. Wanneer je alleen telefonisch bereikbaar wilt zijn en je smartphone niet wilt riskeren kun je een beroep doen op de goede oude 3310.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *