Overleeft de iPhone 7 plus een val vanaf het hoogste gebouw in de wereld

De Iphone 7 Plus zou moeten beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Het zou een stuk langer duren voordat de batterij op is. De nieuwe smartphone van Apple zou waterproof zijn en daarnaast ook extreem robuust. Hij zou zelfs een val van het hoogste gebouw ter wereld kunnen overleven. Tenminste dat was het verhaal dat rond ging. Reden genoeg voor Youtube-vlogger TechRax om het hoogste gebouw ter wereld te bezoeken en de test uit te voeren.

Waar werd de iPhone 7 Plus naar beneden gegooid?

Om het hoogste gebouw ter wereld te bezoeken moest TechRax afreizen naar Dubai. Waar anders kan het hoogste gebouw staan? De Burj Khalifa is maar liefst 829 meter hoog. Ja dat is inderdaad bijna een kilometer boven de grond! We gaan ervan uit dat TechRax geen hoogtevrees heeft.

De video van de val

Het resultaat

We zien hoe de iPhone 7 Plus word meegebracht nar de 148e verdieping van het gebouw, wat overigens niet het hoogste punt is. De telefoon wordt naar beneden gegooid door een ruimte tussen de glaspanelen. Je ziet de smartphone naar beneden vallen en dat was het. Wat er precies met de iPphone 7 Plus is gebeurd valt niet te bewijzen. Wel laat de vlogger nog even zien waar zijn telefoon voor het laatst een signaal heeft afgegeven. De telefoon is ook niet meer teruggevonden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *