Pasen vieren: 3 ideeën voor mannen

Barbecue boot

Het paasweekend staat voor de deur. Ben jij een pechvogel die moet werken? We leven met je mee. Want voor de meesten betekent het Pasen vieren met een lekker lang weekend. Vaak betekent Pasen ook familiebezoekjes of een ander gezellig samenkomen. We geven je drie goede ideeën om Pasen op een leuke manier te vieren, waarbij jij als man ook aan je trekken komt.

Barbecueën met Pasen

Yes! Het kan dit jaar. Want de weersverwachting is goed. Dus kom zelf eens met een goed idee voor het verplicht familiediner. Organiseer een barbecue. Maak er een gemaskeerde American Party van. Onder het mom van samen organiseren kun je je gasten vlees of bijgerechten laten meenemen. Zorg voor een lekkere borrel. Niks staat een geslaagd Pasen nog in de weg!

Boek een leuke boottocht

Klinkt het een beetje suf? In tegendeel! Als je maar de juiste host zoekt. Een leuke borrel, of ook weer barbecue, kan prima op een boot plaatsvinden. Nogmaals, het wordt mooi weer! Waar kun je je dan beter bevinden dan op het water? De foto bovenaan dit artikel werd genomen op de BBQ Boot Dordrecht, wat ons betreft een absolute aanrader!

Strandtent

Met de zon in ons bol blijven we zoeken naar faciliteiten die het mooie weer ondersteunen. Overweeg daarom eens om er op uit te trekken naar het strand. Nederland heeft een grote kustlijn en vele mooie strandtenten. Achter het glas zullen deze Pasen al hoge temperaturen bereikt worden.  Daar is het heerlijke vertoeven na een lekkere strandwandeling. Zeker met een koud biertje in je hand. Even uitwaaien maar met de lentezon op je bol. Klinkt goed toch?

Dus neem deze Pasen het heft in handen en bepaal zelf hoe jij Pasen gaat vieren. Het wordt mooi weer. Dus kom met een goed idee en vier Pasen dit jaar in de zon, met een biertje in je hand.

Previous ArticleNext Article