Platte buik apps

Platte buik apps

Push-up 1

Nieuwe hulp apps

Door de technologie van tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit voor vele dingen. Je kan boodschappen online doen, bijna alles is online te koop. Zo zijn er ook applicaties voor op je smartphone of tablet om je te helpen die platte buik eindelijk werkelijkheid te laten worden. Hieronder staan de vijf meest gebruikte apps voor die gewilde platte buik.

Platte buikDe platte buik apps bestaan vooral uit oefenschema’s en video’s waarop uitgebeeld wordt hoe je de oefeningen op een goede manier kan uitvoeren. Ook zijn er tijdschema’s beschikbaar om die oefeningen op de juiste manier op te bouwen voor het beste resultaat.

Lose the belly

Dit is een app vooral gericht op vrouwen die een strakkere buik willen. Er zijn voedingtips te vinden in deze app, maar ook oefeningen voor een strakke buik.

PoWorkout

Hier beeld een blonde dame uit hoe je door korte en eenvoudige oefeningen een plattere buik krijgt. Je kunt het gewenste niveau kiezen en je resultaten delen op Facebook of Twitter. Voor de app op je iPhone kun je bijvoorbeeld meer informatie vinden via Poworkout app

Daily ab workout

Deze app helpt je om je dagelijkse oefeningen uit te voeren. Alle buikspieren krijgen de nodige aandacht en de workout duurt iedere dag maar vijf tot tien minuten. Deze app is ook prima geschikt voor mannen en de oefeningen worden voorgedaan door een personal trainer.

Abs workout

Als je de discipline hebt om vier weken lang iedere dag oefeningen te doen, is deze app echt iets voor jou. Deze app geeft je namelijk een schema voor vier weken. Het houdt de oefendagen bij op een kalender.

Gorilla workoutGorilla workout app

Hoewel het plaatje een slechte Donkey Kong imitatie doet vermoeden, is Gorilla workout ook een fitness app. Hij geeft je oefeningen op vier niveaus en heeft leuke afwisselende oefeningen. Of je nu je sixpack wilt onderhouden of er één wilt kweken, Gorilla workout biedt je altijd een juist schema. Er is een gratis versie beschikbaar, voor de volledige versie betaal je 1,99.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *