Whisky Woensdag: Pott Still Festival 2018

Pott Still Festival 2018 Amersfoort

Het is weer Whisky Woensdag en vandaag hebben we aan de hand van onze Poll op Facebook even een leuk whisky festival uitgelicht: Het Pott Still Festival in Amersfoort.

Het Pot Still Festival is net even een ander soort whisky festival dan je gewend bent. Als je deze bijvoorbeeld vergelijkt met het Whisky Festival Noord Nederland, dan is deze stukken kleiner, maar zeker niet minder leuk of gezellig. Dit is ook niet alleen een whisky festival. Je kunt er namelijk van alles proeven en je hoeft zeker geen kenner te zijn. Je krijgt en hebt er alle tijd om verschillende drankjes te proeven en om erover te praten met je vrienden of andere liefhebbers. Wil je een beetje een sfeerimpressie? Bekijk dan even het filmpje van vorig jaar:

Organisator Van Wees maakt er elk jaar een feest van en selecteert verschillende overheerlijk dranken als whisky, cognac, armagnac, eu-de-vie en grappa. Dit is niet het enige er is ook nog een mogelijkheid om heerlijke verschillende likeuren te proeven. Onze voorkeur zal het meeste uitgaan naar de verschillende soorten whisky, de Ultimates en dan vooral ook de CS versies zijn zo lekker. Hoewel we wel steeds meer ook een rum of cognacje nemen voor de afwisseling. Het Pott Still Festival focust zich echt op kwaliteit en alle dranken die je te proeven krijgt moet op een eerlijke niet industriële manier geproduceerd zijn met de nadruk dus op topkwaliteit.

Wanneer is het festival?

Het Festival vindt het eerste weekend van oktober plaats, van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 7 oktober. Het zijn wat kortere sessies van 3 uur waarvoor je een kaartje kan kopen.

  • Vrijdag 5 oktober van 19:00 – 22:00
  • Zaterdag 6 oktober van 13:00 – 16:00
  • Zaterdag 6 oktober van 19:00 – 22:00
  • Zondag 7 oktober van 13:00 – 16:00

Dit festival wordt gegeven in het leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Voor het gemak hebben we even een Google kaartje toegevoegd, kun je gelijk eenvoudig de route er naartoe checken.

Het festival is geschikt voor iedereen. Heb je dus niks te doen dat eerste weekend van oktober? ga er gerust even langs.
Wil je net even wat meer info check dan even de website van Pott Still Festival.

Previous ArticleNext Article