De Quadski; een quad en jetski in één

Quadski

Een Quadski wat is dat nu weer?  Het is een Quad en Jetski in één. Hoe vet is dat, zo kun je zo uit het meer rijden of juist een meer op rijden als je net een stukje aan het quad rijden bent. Hoe hard kan die eigenlijk op het water? en hoe hard op de weg? en niet onbelangrijk wat moet de Quadski kosten op de markt?

Hoe hard kan de Quadski?

De Quadski is er in twee maten de gewone een zits en een twee zitter dat is de Quadski XL. Eerst even wat over de eenzitter. De topsnelheid is ruim 70 km/u (45mph). De prestaties en het comfort van de Quadski zijn het gevolg van een lichtgewicht samengestelde romp en een laag zwaartepunt, waardoor de Quadski uitstekende stabiliteit op land en water biedt.

Specificaties van de Quadski

De kracht van de Quadski is afkomstig van een viercilinder van BMW, die wordt toegepast in deze specifieke K1300 motorfiets. De Quadski bevat een 6 versnellingsbak. Op het land worden de 140 pk’s afgegeven aan de achterwielen van de Quadski en in het water worden de krachten weer aan het jetski-aandrijfsysteem geleverd.

Graag delen we een aantal specificaties met je:

Snelheid
Snelheid op het land 45MPH / 72 km/u
Snelheid op het water 45MPH / 72 km/u
Tankinhoud  56.5 liter

 

Technische data
Motor 4 cilinder
Power 140 PK
Brandstof Benzine
Vering Onafhankelijke ophanging met hydraulische dempers
Remmen Schijfremmen
Aandrijving RWD
Lichten Trail en Vaarverlichting
 Versnellingen  6

 

De Quadski XL

De XL-variant van de Quadski-assortiment, deelt alle specificaties met de gewone Quadski, maar is langer in de wielbasis waardoor de ruimte voor een extra passagier mogelijk is. Je zou denken gooi er dan ook wat meer vermogen in bij een tweezitter, maar dat hebben ze niet gedaan. Hij ziet er praktisch hetzelfde uit en heeft dus ook dezelfde specs, maar toch nog even het filmpje:

Wat kost een Quadski?

De eenpersoons Quadski kost ongeveer tussen rond de €30.000,-. Aardig aan de prijs dus, maar goed dan heb je dus wel iets unieks, waar je zeker de show mee gaat stelen en sowieso heel veel plezier van hebt.
De tweepersoons Quadski zal iets duurder zijn en tussen de €35.000,- en €40.000,- uitkomen.

Quadski twee persoons

Previous ArticleNext Article