Rahima Dirkse Miss Nederland 2018 – Monday’s Manisfaction

Rahima Dirkse - Miss Nederland 2018 gewonnen

Het was vandaag weer tijd voor de uitreiking van Miss Nederland verkiezing 2018. Dit jaar gaat de winst naar de Rotterdamse Rahima Dirkse. Rahima heeft een Braziliaans-Nederlands achtergrond en is slechts 24 lentes jong. Ze heeft de strijd gewonnen van de 11 andere kandidaten en is uitgeroepen tot Miss Nederland 2018. Rahima kreeg de enorme Miss kroon uitgereikt uit de handen van de Brabantse Nikky Opheij. Wil je alle kandidaten nog eens bekijken kijk dan even op het Instagram account van Miss Nederland.

Rahima Dirkse zei nog even het volgende er over: “Echt fantastisch, ja het voelt meer dan fantastisch, je kan het verwachten, maar als het moment daar is schieten alle emoties de lucht in. Ik wil nog wel eens vloeken, maar daar komt nu wel een einde aan, nu ik Miss Nederland ben.” Nikky Ophei gaf ook nog even een goede tip: “Ze moet echt van elk moment gaan genieten en er alles uithalen, want het jaar is zo voorbij

Er waren dus twaalf bloedmooie dames die aan het strijden waren om de Miss Nederland 2018 titel. Ze opende met de bikini ronde en dat is voor de meeste mannen denk ik wel de belangrijkste. De kandidaten werken en trainen hard. We delen graag wat foto’s van de kandidaten die dit jaar mee deden, want wat een spetters zijn het stuk voor stuk! Chapeau dames en Proost op een onvergetelijke avond.

Rahima Miss Nederland 2018

Rahima in Italië

Even allemaal op een rijtje

Bodique Van Rixtel

Maruschka is ook wel eens gridgirl 🙂


Nina van den Broek is ook een topper

Tess Mirani

Cathalijne op het strand…

Wat een top kandidaten zijn het toch! Wie is jouw favoriet?

Previous ArticleNext Article