Releasedatum nieuw seizoen La Casa de Papel in september 2018

De Spaanse serie La Casa de Papel is bij de meeste Netflix-kijkers enorm populair. Terecht. Eerder dit jaar kwam seizoen twee uit. Nu is de nieuwe releasedatum van deze topserie bekendgemaakt en gelukkig hoef je niet lang meer te wachten op seizoen 3! Want het verhaal over de bankoverval wordt binnenkort vervolgd.

Releasedatum

Hoewel er sprake is geweest van een releasedatum in 2019 is dit helemaal niet het geval. Sterker nog, de release staat al voor de deur. Op 29 september 2019 wordt seizoen 3 van La Casa de Papel op Netflix uitgebracht. Goed nieuws dus!

La Casa de Papel: een geniale bankoverval

Was jij nog niet bekend met de spectaculaire Spaanse Netflix-serie? Dan heb je heel wat in te halen. De serie vertelt over een geniale ‘professor’ die een team heeft samengesteld om de grootste overval ooit uit te voeren. De acht bankovervallers hebben allemaal hun eigen specialiteit. Ze laten zich bewust samen met een grote groep gijzelaars insluiten in de Koninklijke Munt van Spanje en dan begint het verhaal! Meer zullen we niet spoilen, ga er zelf maar voor zitten.

Nadat de serie in Spanje een enorm succes was heeft Netflix hem in december 2017 online geplaatst, al snel volgde het tweede deel. Binnenkort kunnen we dus ook van seizoen drie genieten!

Trailer La Casa del Papel season 3

Previous ArticleNext Article