Remy Bonjasky lanceert BNJSKY kledinglijn

remy-bonjasky-bnjsky

De voormalige K1 kampioen Remy Bonjasky heeft op 15 maart zijn eigen kledinglijn: BNJSKY gelanceerd. Het is een assortiment van sportieve en comfortabele kleding. Hierbij moet je denken aan stijlvolle t-shirts, longsleeves, hoodies en broeken. Het design van zijn kledingslijn is gebaseerd op inspiratie vanuit “het gevecht”. Dit is symbolisch aan het gevecht wat iedereen vecht, in zijn of haar leven op zijn of haar eigen manier.

Steun Sikkelcelfonds

Remy Bonjasky zijn doel is niet alleen om een succesvolle kledinglijn uit te rollen, maar zijn doel is ook om meer bekendheid te genereren voor sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een ernstige erfelijke ziekte waarbij de rode bloedcellen de vorm van een sikkel hebben (de vorm van een “C”). Deze sikkelcellen bewegen zich door hun vorm niet zo gemakkelijk door de bloedvaten, zijn daardoor minder flexibel en hebben de neiging samen te klonteren. Sikkelcelziekte is een erfelijke ziekte.

De gedachte achter BNJSKY

We zijn ervan overtuigd dat het verschil tussen succes en falen er altijd zal zijn. De ergste vijand die je ooit zult tegenkomen, ben jezelf, want wat je vaak doet is jezelf overtuigen om te stoppen. We omarmen juist diegene die dat niet doen en de drive hebben om te winnen en nooit te stoppen.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article