Rezvani Motors Beast

Rezvani Motors Beast

Misschien ben je niet bekend met het merk Rezvani Motors. Maar na het kijken van deze beelden zul je waarschijnlijk wel enthousiast zijn. Rezvani Motors heeft slechts een aantal modellen op de markt gebracht, maar dat zijn niet de minste! Beast is één van de auto’s van Rezvani. Bekijk de beelden van deze auto die uitgerust is met 500 PK.

Rezvani Motors Beast

Race geïnspireerd display

Het display is op maat te programmeren met de gegevens die jij wilt zien en handig vindt. Wat hij standaard laat zien is in welke versnelling je zit en wanneer je het beste kan schakelen. Zo kun je genieten van de maximale paardenkrachten en koppeling van deze geweldige supercar.

Handgeschakelde 6-bak

Een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen zorgt voor zeer nauwkeurig schakelen en zorgt ervoor dat de bestuurder volledig en maximaal wordt betrokken bij het rijgenot van deze supercar.

Upgrades en prijzen

Je kan de standaard Rezvani Beast al bestellen voor $179.000 dollar. Mocht je nu deze Beast willen veranderen in een naar Beast naar eigen smaak dan is dat mogelijk via hun configurator. Altijd leuk om toch nog even te kijken op welke prijs je dan uitkomt. Wij komen ver boven de $200.000 uit, maar dan heb je er ook echt wel een All in Beast voor terug!

Previous ArticleNext Article