Monday’s Manisfaction Sandra Prikker

Monday's Manisfaction Sandra Prikker

Soms hoeven we helemaal niet naar het buitenland om een leuke Monday’s Manisfaction uit te werken. Dit hebben we natuurlijk al gemerkt bij Jennifer Hoffman. Alleen dit is nog wel even een klasse apart. We laten je graag even kennis maken met niemand minder dan Sandra Prikker.

Haar billen zijn zeker perfect en wil je zelf even rustig haar foto’s bekijken dan kan dit via haar Instagram account. Dat ze veel kickbokst om in vorm te blijven vinden wij helemaal niet erg. Iedere man zou wel een keer met haar in de ring willen staan ook al laat ze je alle hoeken van de ring zien. Dat kan dan beter gebeuren door Sandra dan door wie dan ook.

Sandra Prikker is nu 28 lentes jong en heeft slechts 3,4 miljoen volgers op Instagram. Dat had ze denk ik zelf ook niet gedacht toen ze op de middelbare school zat. Ondertussen heeft ze ook haar eigen kledinglijn opgezet: Hera | Hero. Of je met haar graag een potje scrabble wilt spelen? de ring in wilt gaan? of toch liever een bezoekje aan de dierentuin waagt laten we geheel aan jou.

 

Iets met legday

Haarbra of zoiets…

Genieten van het zonnetje..

Perfect zonnetje

Mooi jurkje

Previous ArticleNext Article