Met deze scooters rij je stijlvol rond deze zomer

Vespa Primavera 4

We kunnen voor Hollandse begrippen al een vrij lange tijd genieten van heerlijk zomers weer. Dat vraagt om bezoekjes aan het terras, park en andere buitenplaatsen waar het goed vertoeven is. De auto is dan lang niet altijd een geschikt vervoersmiddel, hetzelfde geldt voor de motor. Een scooter kan dan een ideale aanvulling zijn op je ‘vloot’. Met deze scooter rijd je deze zomer heerlijk én stijlvol rond.

Vespa Primavera

Vespa Primavera 4

Een vertrouwd model van Vespa, in 2017 te kopen in een aantal kekke kleuren. Nieuwe kleuren zijn, afhankelijk van het model, onder andere Corallo (koraalrood), Verde metallica (groen) en Azzurro (blauw). De Vespa Primavera 2017 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Je kunt kiezen uit de 50cc snor- en bromscooter, of voor een iets zwaardere versie met de 125cc en 150cc motorscooter. Daarnaast is het Primavera model onder te verdelen in een standaard versie en een Touring versie. De Touring versie is uiteraard een stuk luxer en is standaard uitgerust met een sportief windscherm voorop en een achterdrager en voordrager.

BTC RAW 50 Caferacer

BTC Raw 50 Caferacer

De BTC RAW is geen scooter maar een schakelbrommer. Het model is geïnspireerd op tweewielers uit het verleden en dat werkt! Voor een zeer schappelijke prijs kun je deze tweewieler aanschaffen. Bijkomend voordeel: de RAW50 is voorzien van een erg zuinige 4-takt krachtbron met vier versnellingen. De brommer gaat 45 km per uur en kan gekocht worden in zwart, mat zwart, zwart/bordeaux en metallic groen.

Vespa 946 Red

Vespa 946 red

Vespa blijft toch een erg fijn merk om in de zomer op rond te cruisen. Dit nieuwe model is wel heel fraai. Het mag dan ook wat kosten. De Vespa 946 Red is een geheel rood uitgevoerde versie met opvallende aluminium accenten. De scooter is een resultaat van een samenwerking tussen Vespa en (RED). Hoewel de looks elegant en stijlvol zijn heeft de scooter moderne en geavanceerde technieken.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *