Scorpion 3 – Hoverbike het vervoersmiddel van de toekomst?

Hoverbike - Scorpion

Liefhebbers van moderne technologie opgelet. Want deze Russische startup wil het luchtruim gaan vullen met bemande hoverbikes. Producent van mens vervoerende drones Hoversurf heeft een indrukwekkende eenpersoons luchtvaartuig gebouwd. Deze hoverbike is in staat om een persoon door de lucht te vervoeren. Maar daarnaast krijg je als bestuurder ook de volledige controle.

Scorpion 3

De hoverbike heeft de toffe naam Scorpion 3 gekregen. Het vervoersmiddel van Hoversurf combineert het standaard ontwerp van een scooter of motor met de moderne technologie van quadcopters. Deze technologie biedt snelheid en stabiliteit. Om de veiligheid te waarborgen zijn hoogte en snelheid gelimiteerd. Op deze manier wordt de kans op ongelukken verkleind. De Scorpion zou hierdoor geschikt zijn voor zowel amateurs als professionele gebruikers.

Hoversurf geeft aan dat het elektrische luchtvaartuig momenteel nog wordt gezien als een “extreme sports instrument”. Toch hoopt het bedrijf dat het product snel zijn potentie op het gebied van transport waar gaat maken. Wordt dit het vervoersmiddel van de toekomst?

Bekijk een filmpje van de Scorpion 3 in actie:

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *