Smartphones veroorzaken ongelukken……

Auto ongeluk door mobiele telefoons

We weten allemaal dat sinds de opkomst van de smartphone we steeds vaker van alles er op doen. Waar we het voorheen alleen maar gebruikte om te bellen, is het nu onze informatiebron nummer 1. Niet alleen daar is de mobiele telefoon nummer 1 in ook in alle oorzaken van auto ongelukken staat de mobiele telefoon eenzaam aan de top op 1!

Andere oorzaken

Niet alleen de smartphone is een oorzaak van auto ongelukken, maar er zijn ook nog meer oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan slechte wegen, roekeloos rijgedrag, te hard rijden, drugs en alcohol gebruik. Naast deze onderdelen moeten we er gewoon voor zorgen dat we ons focussen op het auto rijden en niet op het eten van een hamburger of het instellen van je favoriete zenders op de radio. Kijk als er nu iemand voor bij komt rijden als het filmpje hieronder en je bent hierdoor afgeleid kun je er echt niks aan doen dat je een auto ongeluk veroorzaakt.


Ok goed dat is duidelijk…….en wanneer er plotseling dieren oversteken kun je er natuurlijk ook weinig aan doen……


Wat we eigenlijk wilde zeggen is dat Volkswagen echt een super reclame heeft verzonnen voor in de bioscopen gericht op het gebruik van smartphones in de auto. We hebben al iets verraden waar het over gaat met alles wat je hiervoor hebt gezien, maar we dachten sharen is caren 🙂

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *