Platte buik tips

Een platte buik krijgen is een combinatie van twee dingen. Namelijk door evenwichtig en gezond te eten, hiervoor zijn er verschillende platte buik recepten, maar het is ook belangrijk om te trainen. Als je afvalt door gezond te eten dan wil dit nog niet altijd zijn op de plek waar je het kwijt wilt. Door buikspieroefeningen te doen kun je werken aan jouw platte buik. Hierbij is gezond eten noodzakelijk om je gewicht op pijl te houden. Door gezond te eten komen er geen calorieën meer bij en blijft je vetgehalte meer gelijk of wordt zelfs minder. Door te (meer)sporten kunnen overige vetten worden verbrand waardoor je een platte buik kan krijgen. 

Een platte buik door alleen sporten

Voor een platte buik krijgen is niet altijd een sportschool nodig. Je kunt ook thuis oefeningen doen om een platte buik te krijgen. Er zijn verschillende buikspieroefeningen die je eenvoudig thuis kan uitvoeren zonder dat je veel geld aan een sportschool kwijt bent. Het nadeel van thuis oefeningen uitvoeren is dat je geen begeleiding krijgt. Bij een sportschool krijg je dit wel en train je gericht naar je platte buik toe. Thuis kun je zelf bepalen wanneer je de oefeningen doet en welke oefeningen je gaat doen. Via het internet kan je vele verschillende buikspieroefeningen vinden en eenvoudig thuis uitvoeren. Het is hierbij wel belangrijk dat je de discipline opbrengt om de oefeningen te blijven doen. Je kunt zo makkelijk zelf beginnen met een platte buik te kweken door met regelmaat en gericht te gaan sporten.


Combineer verschillende platte buik tips

Vaak stel je een doel waarom je een platte buik wilt hebben. Als je snel een platte buik wil krijgen dan kan je dit op verschillende manieren doen. Combineer diverse oefeningen per dag met een bijvoorbeeld een (sport)dieet. Hiermee kun je snel afvallen en verbrand je direct de calorieën rondom de buikstreek. Door calorieën rond je buik te verbranden ziet je buik er alweer snel strakker uit. Dit kan bijvoorbeeld door veel aan cardio te doen. Je kunt zo naar je doel toe werken en jezelf motiveren voor die lang verlangende platte buik en zo je summerbody kweken. Het resultaat zal al snel zichtbaar worden en kan soms twee kledingmaten schelen. Zo kun je nog sneller met een platte buik rondlopen op het strand of vakantie. Succes en ga ervoor!