Exclusieve staande lampen

Studio Italia Design Kelly Vloerlamp

Misschien denk je wat is er nu interessant aan lampen? Maar deze lampen zijn toch even net iets anders dan de gewone staande lampen van Ikea. We zoomen in op een aantal bijzondere staande lampen waar we als man toch wel mee kunnen aankomen bij onze vrouwen. Zoals je weet zijn er verschillende soorten staande lampen. Je hebt de booglamp die meer als leeslamp fungeert, maar ook een staande lamp die juist het plafond verlicht en zorgt voor meer verspreiding van het licht. We gaan nu niet alle soorten lampen benoemen, maar we laten je wel graag wat mooie exclusieve staande lampen zien. Waarvan sommige ook handig zijn voor bijvoorbeeld buiten bij de BBQ.

Lampen van Jacco Maris

Jacco-Maris-Ruban-Staandelamp
bron: https:\/\/www.hoogebeen.nl/

Jacco Maris maakt verschillende soorten lampen van roestvaststaal, zwart staal en messing. Doordat met deze metalen wordt gewerkt krijgen de lampen een stoere industriële uitstraling. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er eindelijk staande lampen zijn die wij ook zouden kunnen kopen voor in huis. De lampen van Jacco worden allen met de hand gemaakt. Zo is het dus ook mogelijk om Jacco persoonlijk te benaderen voor een maatwerk lamp die precies past in de ruimte waar je hem wilt hebben.

Ferrolight jet vloerlamp

Ferrolight-Jet-light-1-staande lampen - Manisfaction
bron: https:\/\/www.hoogebeen.nl/

Dit zijn de Jet lights van Ferdinand Verbeek. Hij heeft de kosmos gebruikt als inspiratiebron voor zijn staande lampen. De staande lampen zijn er in verschillende maten. Zo kun je een aantal kleinere staande lampen bij elkaar nemen allemaal van eenzelfde lengte, maar drie verschillende staan ook leuk voor buiten. Zo kun je toch ook nog lekker bbq-en en genieten van je whisky wanneer het wat donkerder wordt buiten. Ja, ze hebben dus een binnen en buiten versie gemaakt van deze moderne staande lamp. Het geinige bij deze lamp is dat je ook nog gekleurde led verlichting kan gebruiken. Zo kun je ze ook net iets anders neerzetten of anders laten kleuren wanneer je een leuk buitenfeestje geeft.

Quasar vloerlamp

quasar-rontonton-vloerlamp-Manisfaction
Bron: https://gilsingwonen.nl

Quasar verlichting is een Nederlands bedrijf. Alle lampen worden met de hand gemaakt. Zo is geen enkele lamp hetzelfde. Als je dus nog een keer met een uniek cadeau aan moet komen bij een housewarming dan kun je voor een Quasar lamp kiezen. Het is wellicht wel aan te raden dit gezamenlijk als cadeau te geven. Je begrijpt dat deze mooie designlampen toch wel iets meer kosten dan een welkoms deurmatje bij de deur. De lampen zijn vooral gemaakt van aluminium en brons, waardoor ze eigenlijk tijdloos blijven. De lamp past zowel goed bij een modern huis als bij een klassiek huis.

Studio Italia Ontwerp

Studio Italia Design Kelly Vloerlamp
Bron: https:\/\/www.hoogebeen.nl/

Als het gaat om een beetje exclusieve unieke staande lampen ofwel bollen dan maken de lampen van Studio Italia design die wel waar.  Al het materiaal komt uit Italië en wordt kritisch uitkozen om uiteindelijk een mooie en unieke lamp te maken. Door de hoge kwaliteit producten die ze maken worden deze lampen veel gebruikt door architecten, ingenieurs en ontwerpers. Hun lampen zijn in tientallen landen verspreid over de hele wereld te verkrijgen. Deze bollen geven een uniek patroon op je muur, waardoor je geen behang meer nodig hebt. Zet ze wel op een strategische plek neer, zodat kinderen ze niet zien als een voetbal om mee te spelen.

Genoeg exclusieve lampen besproken. Als je kon kiezen uit een van de bovenstaande exclusieve lampen waar zou jouw voorkeur dan naar uit gaan?

Bron afbeeldingen: https:\/\/www.hoogebeen.nl/

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *