De sterkste koffie ter wereld: Black Insomnia Coffee

Black Insomnia Coffee

De sterkste koffie ter wereld is Black Insomnia Coffee. De koffie heeft een zeer toepasselijke naam en maakt deze ook absoluut waar. De koffie is meer dan vier keer zo sterk als een normale kop koffie en is ongeveer zeven keer zo sterk als een Red Bull, wanneer uitsluitend naar cafeïne wordt gekeken dan. Niet slecht he?

Black Insomnia Coffee claimt de sterkste koffie ter wereld te zijn maar onderbouwt dit ook met een onderzoek. Het bedrijf geeft aan dat het de koffie samen met een aantal andere sterke bakjes pleur heeft laten testen. Onder deze koffiemerken bevond zich ook zwaargewicht Death Wish Coffee. Maar Black Insomnia liet alle andere koffie achter zich. Het zwarte goud van Black Insomnia bevat 702 milligram cafeïne per 355 ml, nummer 2 Death Wish Coffee bevat 660 milligram cafeïne per 355 ml.

Black Insomnia drink je zwart, op zijn sterkst dus. De makers geven aan dat de koffie, die gemaakt is van bonen uit Brazilië, Ecuador, Guatemala en Rwanda, dan op zijn best is. Ondanks het hoge cafeïnegehalte en de donkere kleur heeft de koffie geen verbrande of zure smaak. De koffie is zoet van smaak en proeft naar walnoot.

De koffie is niet geschikt voor iedereen. De doorgewinterde koffiedrinker die goed tegen cafeine kan zal misschien geen moeite met de koffie hebben, maar het bedrijf zelf raadt al aan om maximaal 1 a 2 kopjes per dag te drinken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *