(Dode) Supercars in Dubai. Dit moet je zien

Supercars Dubai Manisfaction

We weten allemaal dat Dubai bekend staat om de extreem dure hotels, unieke palm stranden en natuurlijk de vele supercars die er rond rijden. Maar niet alle supercars rijden nog. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een soort kerkhof is van supercars? Wij niet, dus we zijn even op onderzoek uit gegaan.

Supercarblondie

Een hele bekende influencer: supercarblondie woonachtig in Dubai staat met regelmaat op de foto met vele supercars. Ook staat haar Youtube channel vol met beesten van wagens. Hoe duurder hoe beter. Dat ze populair is, is niet te ontkennen. Haar Youtube kanaal heeft ruim 3,5 miljoen abonnees en dan heeft ze ook nog ruim 6 miljoen volgers op Instagram. Net iets meer dan ons. Zo heeft ze dus ook recentelijk nog een video gepost waar ze even naar die afgelegen plek gaat waar al deze supercars staat. Je gelooft je ogen niet. Stuk voor stuk staan ze allemaal stof te happen.

Waarom worden deze supercars achtergelaten?

Ik hoor je denken, waar staan deze supercars dan en waarom worden ze er achter gelaten dat is toch dood zonde? Dit kan wel eens te maken hebben met de wetgeving van Dubai. Dubai eist dat je alle terugkerende betalingen dient te voldoen, anders kun je in de gevangenis belanden. Tevens zet Dubai je gewoon op de Interpol lijst. Tja als je dan de auto toch niet kan betalen kiezen de eigenaren vaak eieren voor hun geld en laten ze hun gruwelijke bolide gewoon achter. (Geld)probleem opgelost 🙂

Witte Ferrari Dubai Manisfaction

Politie Dubai en supercars

Naast dat er heel veel supercars worden achtergelaten rijden er natuurlijk ook gewoon nog mega veel super cars rond. Zo hebben we wel eens eerder geschreven over het wagenpark van de politie in Dubai. Mocht je denken dat dit Volkswagen Transporter busjes zijn? dan heb je het mis. Bekijk gerust ook nog even de Supercars van de politie van Dubai.

Supercars faq

Waar staan al die supercars?

Al de verlaten supercars van Dubai worden meestal op het vliegveld achtergelaten, maar je vindt ze ook gewoon in parkeergarages of lngs de weg.

Welke supercars praten we over?

Van een Ferrari Enzo tot een Lamborghini’s, maar ook Porsches, Bentleys, Nissan Skylines, Honda NSX en Rolls Royces staan er gewoon allemaal bij.

Hoeveel supercars worden er achtergelaten?

Jaarlijks worden er ongeveer 2000 tot 3000 supercars achtergelaten in Dubai.

Previous ArticleNext Article