Tech-driven hotel van CityHub opent deuren in de Witte de Withstraat in Rotterdam

city hub rotterdam

Vrijdag 20 april opent CityHub in Rotterdam een futuristisch hotel dat helemaal klaar is voor de reiziger anno 2018, die graag op ontdekkingsreis gaat, online zijn ervaringen deelt en socialized, maar ook connect met locals (in dit geval een hippe naam voor Rotterdammers). Rotterdam is de plek waar CityHub start met het uitrollen van een wereldwijd concept. De keten ontving 2016 een award ontving voor ‘Best innovating hotel concept’, zij willen deze titel nu gaan waarmaken.

Combinatie van hub en Hangout

Cityhub wil het comfort en de privacy van een hotel combineren met de betaalbaarheid en het gemoedelijke van een hostel. De slaapunites, die Hubs heten, zijn strak vormgegeven en en je boekt ze standaard inclusief luxe king size bed, WIFI, mood lighting en bluetoothe muziek streaming. Daarnaast heeft elke Cityhub een ‘Hangout’. De samenkomst plek voor reizigers én locals. Inchecken in het hotel, betalen én zelf inschenken aan de bar, je dpet het met je polsbandje.

Hosts & app voor ultieme ervaring

Wanneer je in het hotel te gast bent kun je ten alle tijden aan de City Hosts advies vragen. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de app CityHub. Daarnaast kun je ze vinden in de Hangout. Zij vertellen over de beste hotspots en feesten die voor de ‘gewone’ toerist nog niet ontdekt zijn. Met een soort premium toegang tot de CityHub app, travel guide met chatfunctie, zodat gasten kunnen connecten en ervaringen kunnen delen. Het hotel moet dé overnachtingsplaats worden voor een nieuwe generatie reizigers.

Reizigers kunnen vanaf 20 april één van de 126 Hubs boeken. Dit kan vanaf €40 per nacht. Meer informatie vind je op www.cityhub.com/rotterdam

city hub gang city hub  kingsize bed city host city hub bar

 

Previous ArticleNext Article