Tesla Semi vrachtwagen

tesla-semi-vrachtwagen-rijdend

Deze Tesla is ontworpen om nog veiliger, goedkoper en comfortabeler te zijn dan andere vrachtwagens. Tesla heeft als doelstelling om de lading nog sneller en veiliger te leveren met deze Tesla Semi Vrachtwagen.

Het verschil

Het accupakket, dat zich onder de cabine bevindt, kan zeker meer dan 800km rijden. Dit is veel meer dan wat een dieselvrachtwagen kan rijden.  De Tesla Semi gaat van 0-60 in 20 seconden met een volle lading van ruim 35.000 kg. Een gemiddelde andere vrachtwagen doet hier zeker ruim een minuut over. Verder accelereert hij veel sneller dan zijn concurrenten. We kunnen deze Tesla vrachtwagen toch echt wel een doorbraak in transportwereld noemen.

Rijgenot

Als bestuurder zit je in een soort van cockpit. Aan beide kanten heb je een groot scherm wat gelijk een touchscreen is. Verder kan er wel eventueel een tweede passagier meerijden alleen die zit dan wel achter de bestuurder. Zoals je misschien gewend bent van elke vrachtwagen heeft de Tesla Semi geen slaapplek. Verder heeft de Tesla Semi een sterk verbeterde automatische piloot, zodat je nog meer hulp hebt tijdens het rijden en het genot nog groter wordt.

tesla-semi-vrachtwagen
Bron: https://www.tesla.com

Hij is nu al beschikbaar……voor reservering hiervoor moet je wel een aanbetaling doen van $5.000.

Tesla Semi presentatie

Bron: https://livestream.tesla.com/

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *