Top 3 Amazon elektronica

Amazon Echo 2nd gen

In Nederland hebben we veel innovatieve bedrijven. Grote merken en kleine start-ups zorgen voor veel nieuwe ontwikkelingen. Maar wat betreft het aanbod van elektronica op de Nederlandse markt lopen we in de meeste gevallen nog altijd achter Amerika aan. Wat is er op dit moment dan hot in Amerika? Wat zijn de nieuwste elektronische producten? We namen een kijkje op Amazon, by far de grootste Amerikaanse webshop. Dit zijn de 3 elektronica bestsellers op Amazon. Waarschijnlijk niet geheel toevallig zijn het drie producten ontwikkeld door Amazon.

1. Amazon Fire TV Stick with Alexa Voice Remote

Amazon Fire TV Stick

De Fire Stick is ongeveer even groot als een USB stick en je plugt hem in de HDMI-ingang van je televisie. Het is een handig apparaatje waarmee je iedere tv kan veranderen in een SMART tv en hier allerlei soorten content op af kan spelen. Van televisieseries en films tot muziek. Naast het streamen van video’s en muziek kan je op de Fire TV Stick ook spelletjes spelen.

Een erg leuke feature is de Voice control door middel van de Alexa virtual assistant. Je kunt het apparaat dus besturen met je stem. Geeft het apparaat opdrachten als “Open Netflix” of “speel Game Of Thrones af”.

Je kunt apps installeren op de Amazon Fire Stick om hem nog meer naar je hand te zetten en hem nog beter voor je te laten werken.

2. Amazon Echo Dot (2nd generation)

Amazon Echo 2nd gen

Op nummer 2 staat opnieuw een door spraak te besturen apparaat. De Echo Dot, tweede generatie. Een klein apparaatje dat constant luistert of jij het een opdracht geeft.

Met dit apparaatje kun je met je stem opdrachten geven en hierdoor alle ‘smart home devices’ bedienen. Video, muziek, telefonie en meer. In Nederland misschien nog geen orde van de dag, maar het zal niet lang duren of ook hier kun je je lampen, televisie, muziek, kachel en nog veel meer bedienen puur en alleen met je stem.

3. Amazon All-New Fire TV with 4K Ultra HD and Alexa Voice Remote

Amazon Fire TV Stick 4K Ultra HD

Dit is de upgrade van de nummer 1. Het grote verschil zit hem in de beeldkwaliteit van deze editie van de Fire TV. Dit apparaatje voorziet de kijker namelijk van 4K Ultra HD. Perfect beeld dus. Daarnaast profiteer je ook van de andere eigenschappenvan de Amazon Fire TV Stick.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *