Top 5 kantoor gadgets die je werk leuker maken!

Je vaste werkplek is op kantoor aan een bureau. Dan is het natuurlijk wel fijn als je net even wat extra hulpmiddelen ofwel gadgets hebt die jouw werk een stukje aangenamer maken.  Naast dat je misschien niet de meest ideale werkplek hebt kun je wel je collega’s verassen met de onderstaande kantoor gadgets:

1) Laten we beginnen met een hele gave usb rocket launcher. In Nederland nog moeilijk te verkrijgen, maar via alibiba  zijn er genoeg opties. Hoewel je soms per 100 moet bestellen is het toch leuk om dan de fun op kantoor te vergroten en gelijk iedereen er een te geven.

USB rocket launcher
Bron: alibaba.com

2) Je kent het wel van die dagen dat je keihard gewerkt heb en iedereen hebt geholpen, behalve jezelf. Dan wil je je soms wel heel even afzonderen om weer even op te laden. Dat kan met deze bureau slaapzak. Even onbereikbaar zijn om daarna weer keihard verder te knallen, maar dan wel met focus op je eigen werkzaamheden.

Bureau slaapzak
Bron: https://ostrichpillow.com/

 

3) Je zit achter je bureau maar je kan je voeten niet kwijt of je komt weer tegen je overbuurman aan. om dat te voorkomen kun je natuurlijk ook gewoon je voeten in een relaxed hangmatje hangen. Net zo makkelijk!

 

4) De zelf roerende mok. Ben je wel verliefd op je lepeltje en geloof je hier niet zo in dan kun je het tenminste ook gebruiken om te kijken hoe je drankje om wordt getoverd in een draaikolk. Het is natuurlijk ook gaaf om te kijken of je je vinger zo ver mogelijk in de draaikolk kan steken en de bodem van je mok kan raken zonder dat je je drankje raakt.

 

5) Soms heb je even zin om te ontstressen en wil je gewoon even een stressbal om in te knijpen of om mee te gooien. Het is maar net wat jou de meeste voldoening geeft. Wij hebben in ieder geval de meest leuke en lekkere stressballen gevonden die hier geschikt voor zijn. Deze stressbal borsten zijn de uitkomst en ook nog eens leuk om een keer cadeau te doen aan een collega.

Er zijn er zeker nog veel meer, maar we hopen dat je met deze paar tips je werk al een stukje leuker en aangenamer kunnen maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *