Topas Ecolodges in Vietnam, deze vakantiehuisjes moet je zien!

Topas Lodge Bungalows

De Topas Ecolodge ligt op een heuveltop in het nationale park Hoang Lien en is een super vette manier om Noord-Vietnam te ervaren. Dit vakantieparadijs bestaat uit 33 vakantiehuisjes met één slaapkamer. De vakantiehuisjes zijn gemaakt van lokaal wit graniet gewonnen uit de omliggende bergen, elk huisje heeft een eigen balkon met uitzicht op de rijstvalleien.

Maximaal genieten

IN de omgeving van deze bijzondere vakantiehuisjes in Vietnam kun je heerlijk wandelen, leuke fietstochten maken of lekker gaan trailrunnen.  De Topas Ecolodge bevat ook een uitgebreide spa ofwel zwembad. Een dergelijk zwembad met dat uitzicht kom je niet overal tegen. Je hebt uitzicht op de bergen met de rijstvelden en het water van het zwembad lijkt over de berghelling te morsen.

Topas EcoLodge Zwembad
Bron: https:\/\/topasecolodge.com/

Origineel restaurant

Het restaurant bestaat uit twee oude traditionele Tay-paalwoningen die stuk voor stuk van de oorspronkelijke locatie zijn verplaatst en weer in de lodge zijn samengevoegd. Er zijn wel wat moderne apparaten aan toegevoegd voor het gemak van het koken, maar er is altijd met respect omgegaan om de originele en historische waarde te behouden.

Topas Lodge Restaurant
bron: https:\/\/topasecolodge.com/

Lekker eten

Het restaurant serveert dagelijks drie maaltijden voor maximaal 70 gasten, die als een vast menu of buffet worden geserveerd. Het ontbijt is voornamelijk internationaal en bestaat onder andere uit vers gebakken brood, zelfgemaakte jam en vers gemaakt sap. Het lunch- en dinermenu bestaat uit traditionele Vietnamese gerechten, zoals loempia’s, bananenbloesemsalade, ochtendglorie en gestoomde rijst.

Topas EcoLodge Diner Manisfaction
bron: https:\/\/topasecolodge.com/

Nog even een klein filmpje om je te enthousiasmeren. Het is niet de vraag of je hier naar toe gaat, maar wanneer. Op de website van Topas Ecolodge kun je in ieder geval alles op je gemakje bekijken en ook gelijk boeken.

Previous ArticleNext Article