Trackr; nooit meer iets kwijt raken!

Trackr

Oké, je raakt wel eens wat kwijt bijvoorbeeld je sleutels, je pasjes of je vriendin. Het kan allemaal. Met Trackr vind je alles terug. Dit is een gadget die je zeker moet hebben.

Wat is de Trackr?

De Trackr is een gadget zo groot als een munt die je overal in kan doen of aan kan bevestigen, zodat je alles eenvoudig en snel terug kan vinden, zoals je sleutels bijvoorbeeld. Deze gadget wordt ook nog eens ondersteund met een app.

Wat kan de Trackr allemaal?

Nu kun je de Trackr uiteraard vinden door middel van een bleutooth connectie, waarmee je binnen een straal van 15 tot 20 meter alles kan vinden waar je de trackr aan hebt bevestigd. Ander kenmerken zijn:

  • Afstandsindicator, wanneer je dichter in de buurt komt van de Trackr, zal de app dit aangeven.
  • Beltoon, je kan de Trackr bellen, zodat deze een geluid geeft. Zo kun je altijd je verloren spullen terug vinden, zelfs wanneer deze bijvoorbeeld tussen de bank is gevallen of ergens onder ligt.
  • Telefoonzoeker. Hij werkt dus ook andersom, ben je je telefoon kwijt dan kun je ook via Trackr je telefoon bellen.
  • Trackr Netwerk oplossingen. Mocht er een andere gebruiker in de buurt zijn van jouw verloren item met een Trackr dan krijg je automatisch een locatie update.
  • Vergeet alarm. Je kunt instellen dat je ook een alarm te horen krijgt wanneer je spullen als bijvoorbeeld je telefoon vergeet.
  • Superdun ontwerp. Het ontwerp is zo gemaakt dat je de Trackr dus ook eenvoudig in je portemonnee kunt doen. Niet alleen handig dus voor als je deze kwijt bent, maar bijvoorbeeld ook voor als je portemonnee gestolen is.

Wat zijn de specificaties van de Trackr?

Diameter: 31mm (1,22 inch)
Dikte: 3,5 mm
Batterijduur: tot 1 jaar
Batterij Type: Vervangbare CR1620 batterij die maximaal 1 jaar loopt, afhankelijk van het gebruik.
Apparaat Belvolume: Tot 92dB
Connectiviteit: Bluetooth 4.0
Compatibiliteit:Apparaten met iOS 8 en hoger
Android 4.4 en later

Wat kost de Trackr?

De Trackr kun je al bestellen voor slechts $29,- bij de officiele website in Amerika. Dit is dan nog wel exclusief verzendkosten. Uiteraard is hij ook al beschikbaar in Nederland. Je kan hem al via verschillende webwinkels kopen. Bijvoorbeeld via https://www.metjemobiel.nl/ hier kun je hem al bestellen vanaf €29,95.

Een extra optie die ze hebben bij metjemobiel.nl is dat je ze ook vanaf 25 stuks kan laten bedrukken, dus ook ideaal als relatiegeschenk.

Voor de grote verliezers onder ons, dus ook voor mij, een echte must have. In ieder geval een must try.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *