Treatwell

Treatwell logo

Iedereen heeft vast wel een eigen kapper waar hij of zij naar toe gaat. Nu komt het wel eens voor dat je denkt: eigenlijk zou ik nu wel een goede knipbeurt kunnen gebruiken en je huidige kapper net niet kan of je bent in een andere stad. Dan kun je dus ook eenvoudig de Treatwell app gebruiken, waar je dus niet alleen een kapper in de buurt kan zoeken maar bijvoorbeeld ook opzoek kan gaan naar salons die je baard trimmen.

Alleen kappers?

Maar hoe weet je nu welke kappers er bij aangesloten zijn en hoe kun je nu snel weten waar je terecht kan? Je kan dus met de Treatwell app eenvoudig zoeken op plaatsnaam. Ben je specifiek op zoek naar een behandeling dan kan dat ook. Treatwell is niet alleen een handige app voor als je opzoek gaat naar een kapper maar je kan bijvoorbeeld ook zoeken naar massage salon. Lekker toch om eens een keer goed gemasseerd te worden? of om gewoon een keer cadeau te doen aan je vrouwtje. Scoor je ook weer punten.

Voorbeeld Salons

Aan wat voor kappers en salons moet je dan denken die aangesloten zijn? Nou dat zijn er al heel wat, namelijk meer dan 23.000. Om je een beeld te geven sommen we er hier een paar op bij ons uit de regio:

  • All Off Beauty – Een kleine gezellige kapsalon in het centrum van Dordrecht voor verschillende haarbehandelingen. Zit naast de Rutte Distilleerderij ideaal om beide te combineren toch?
  • The Dutchess Barber – The Dutchess BarberĀ is de enige vrouw met een eigen barbershop in Rotterdam. Gaaf toch? Om hier ook een keer je baard te laten trimmen.
  • Rose Mary Sport Treatment – Ben jij een fanatiek sporter dan ben je hier wel aan het goede adres. Rose Mary Sport Treatment is de massagepraktijk in Den Haag van de gedreven professionele sportmasseur en ex-topatleet Rose Mary Augustin.

Altijd reserveren

Wat zijn de voordelen van Treatwell en waarom zou je via die app een boeking doen? Het grootste voordeel is dat je gewoon kan reserveren wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet meer per se te bellen tijdens openingstijden want je kunt gewoon 24/7 een reservering plaatsen. Of je nu s’avonds in je nest ligt of je bent in het weekend op een “doe raar met je haar” feestje waardoor je hele nieuwe ingevingen krijgt? Je kan dan direct een afspraak inplannen.

Opvolging

Naast dat je dus op elk moment kan reserveren is een andere voordeel ook dat je op verschillende manieren automatisch herinnert word dat je een afspraak hebt ingepland bij een salon of dit nu een kapsalon is of een beautysalon. Voor mij persoonlijk was dit wel een uitkomst, zelf ben ik niet zo’n planner en vond ik het fijn dat ik zowel een mailtje kreeg als ook nog even een appje met een herinnering van de afspraak. Wel zo handig toch? Daarnaast krijg je ook nog tips om te profiteren van extra korting als je op bepaalde momenten boekt.

Wij vonden het handig om Treatwell te gebruiken en zullen het zeker vaker doen.

Previous ArticleNext Article