The New Trust Gaming Car

The Ultimate Trust Gaming Car: GXT Raptor uitgestald

We weten dat Trust zeker een van de beste partners is in gaming producten. Om dit nog even extra onder de aandacht te brengen, hebben ze de Trust Gaming Car ontwikkeld. Dit jaar is er een nieuwe gemaakt de GXT Raptor. Welke nog veel vetter is dan die van twee jaar geleden. Uiteraard zoomen we eerst even in op deze nieuwe gaming car welke elke gamer graag in zijn schuur zou willen hebben.

The Ultimate Trust Gaming Car: GXT Raptor
Bron: https://www.instagram.com/trust.gaming/

The Ultimate Trust Gaming Car: GXT Raptor! 2018

Dit jaar(2018) is het weer tijd voor een nieuwe Trust Gaming car dachten ze bij Trust. Wat een gave bak hebben ze nu weer gebouwd zeg. Deze is niet alleen groter, maar is ook nog voorzien van nog meer hightech producten in vergelijking met de eerste Trust Gaming auto. Deze nieuwe Raptor bevat onder andere:

– 5 Gaming PC’s
– 7 4K screens
– 2 PS4 Pro’s
– 24 subwoofers
– 9000 watt audio system

Gaming Car met DJ booth!

Iets uitgebreider dus dan die uit 2016. Deze Ford GXT Raptor heeft verder een vermogen van maar liefst 450pk en is dus voorzien van heel veel technische snufjes. Ben je het gamen even zat wat met deze Ford gewoon onmogelijk is dan kun je altijd nog even de DJ booth aanslingeren voor een goede afterparty.

The Ultimate Trust Gaming Car: GXT Raptor- Dj booth
Bron: https://www.instagram.com/trust.gaming/

Ook het promo filmpje van deze Trust gaming car moet je even zien! Wat een beest!

Trust Gaming car 2016

In 2016 werd de eerste gaming car van Trust gelanceerd, welke was voorzien van onder andere:

– 55 inch Curved 4K TV in front of the rear seats.
– 2x ITL Led Screen behind the rear seats.
– PC connected to the Curved TV
– 2x XBOX One
– 2x PS4
– All Trust Gaming Accessoires: GXT 628 2.1 Illuminated Speaker Set Limited Edition, GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset and several Charging Docks and USB Hubs!

Omdat dit ook zeker een gave bak was, hier nog even een filmpje van deze gave Trust Gaming car uit 2016:

Wil je deze een keer zien of een keer in gamen dan kun je volgend jaar naar Gamescom 2019 gaan of even goed Trustgaming in de gaten houden via social, want ze posten vaak waar ze te vinden zijn met deze gave Gaming Car! Zo kun je er ook nog wat gave foto’s zien van Gamescom 2018.

Previous ArticleNext Article