Verhoeven stookt vuurtje op: “Van deze Badr lig ik niet te draaien in mijn bed”

badr hari

Dit weekend maakte kickbokser Badr Hari zijn comback nadat hij een gevangenisstraf had uitgezeten. De 33-jarige Hari wist zijn gevecht te winnen van Hesdy Gerges. Maar huidig kickbokskampioen Rico Verhoeven was niet onder de indruk.  “Laat ik het zo zeggen: van Badr Hari in deze vorm lig ik niet te draaien in mijn bed” zegt Verhoeven tegen het AD.

De laatste keer dat Badr Hari in de ring stond voordat hij zijn comeback maakt afgelopen weekend was tegen Rico Verhoeven zelf. Badr Hari oogde behoorlijk fit en woog ‘slechts’ 101 kilo. Het gevecht dat plaatsvond tijdens een evenement van kickboks-organisatie GLORY duurde drie rondes. Maar halverwege de tweede ronde leken beide vechters al uitgeput.

Rico Verhoeven uit wat kritiek op de conditie van Hari en geeft aan dat zijn rivaal het moeilijk had tegen een zwaardere tegenstander. Volgens hem had Hari het moeilijke met de kicks van Gerges en had hij misschien wel een beetje last van “ringroest”. ” Zo noemen wij dat: hij heeft een tijd niet gevochten, dus er komt de nodige spanning bij kijken. En dat kost ook veel energie.’

Rico Verhoeven was al met al niet bepaalde onder de indruk van Badr Hari. In oktober 2016 stonden de twee al tegenover elkaar en dat gevecht kreeg verschrikkelijk veel aandacht van de media. Het liep met een domper af omdat Hari geblesseerd afhaakte. Sindsdien hoopt iedereen op een rematch en dat lijkt er wel in te zitten nu Hari terug is in de ring.

Bekijk beelden van het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges:

Previous ArticleNext Article