Vier Pasen in 2018 bij DGTL

De paasdagen komen staan voor de deur. Een mooi moment om eens een festival of feest te bezoeken, want voor veel mensen betekent Pasen minimaal één dag vrij. Maandag 2 april, Tweede Paasdag. De mazzelaars onder ons hebben ook aanstaande vrijdag op Goede Vrijdag een dag extra vrij. Er moet dus ruimte zijn om lekker los te gaan. Wij willen je wijzen op het festival DGTL, traditioneel gezien de aftrap van het festivalseizoen.

DGTL

Een bericht gedeeld door DGTL (@dgtlfestival) op

DGTL is een top festival en is ook één van de eerste festivals van het seizoen. In de NDSM-Werf in Amsterdam kun je van vrijdagavond tot en met zondagavond flink feest vieren! Tweede Paasdag kun je vervolgens zeer effectief invullen door proberen volledig te herstellen. Wil je zaterdag van de partij zijn? koop dan snel je  kaartjes want deze dag is bijna uitverkocht.

Op DGTL 2018 zullen meer dan 65 artiesten hun talenten laten horen. Bekendere artiesten zoals Job Jobse en Speedy J. maar ook minder bekende artiesten zoals de technotalenten Dax J en Call Super, met naar verwachting veel talent. Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan onderstaande aftermovie van DGTL 2016.


Naast veel muziek is er ook een kunstproject dat je kunt bezoeken. Ook wil DGTL een zero-waste festival zijn. Duurzaam dus, geen vervuiling. Vlees-vrij en geen afval voortkomend uit eten. Voor de meeste mannen is een lekker stuk vlees geen probleem, maar goed een festival zonder kan geen kwaad toch?

Previous ArticleNext Article