Vodka van meer dan een Miljoen euro leeg terug gevonden!

Russo Baltique

De peperdure Wodkafles die in Kopenhagen was gestolen is leeg terug gevonden. De dieven waren gericht op zoek naar de vodka fles en hadden hem van achter de bar gestolen. De waarde van de fles was meer dan 1,5 miljoen. De eigenaren waren er erg door geraakt.

Cafe 33

Cafe 33 in Kopenhagen staat zeer bekend om hun collectie vodka. Ze hebben een van de meest uitgebreide collecties ter wereld. Zo hadden ze dus ook deze dure fles staan een: Russo Baltique. Op de videobeelden van de eigenaren kun je heel goed zien dat de boeven gericht op zoek zijn naar dure flessen.

De vodka fles

Deze peperdure wodka fles was zes maanden lang uitgeleend aan het Kopenhaagse Cafe 33, van het in Letland gevestigde motorbedrijf Dartz. De eigenaar had de Russo-Baltique tentoongesteld naast zijn collectie van 1.200 andere wodka’s. Het ergste van alles was dat de fles niet verzekerd was. (Als het de echte was?).

Foto van de (Nep)fles

Russo Baltique terug gevonden

Twee dagen na de inbraak kregen de eigenaren een telefoontje van iemand die de fles had teruggevonden. Hij lag op een bouwterrein vlakbij het cafe en was ingeleverd bij de politie. Zonder wodka, maar dat maakt volgens de café-eigenaar voor de prijs niet uit.

Ons lijkt het een mooie marketing stunt voor meer aandacht. Wie wil er nu niet even die vodka fles gaan bekijken als je daar in de buurt bent ofwel van House of Cards houdt.

 

Previous ArticleNext Article