De volgende James Bond: niet blank of een vrouw?

James Bond 007

Als Daniel Craig stop als James bond is er van alles mogelijk. De verwachting is dat Daniel Craig niet heel veel James Bond films meer zal doen. Misschien nog eentje en dan klaar? Nu komt de geruchtenmolen natuurlijk op gang wie de volgende James Bond zal zijn. Tom Hardy of misschien Henry Cavil?

Barbara Broccoli (producer) over James Bond

Volgend de Bond producer Barbara Broccoli, grappige naam trouwens, zijn er heel veel mogelijkheden. De Daily Mail vroeg haar of we op een dag mogelijk een vrouw of gekleurd persoon als Bond zouden kunnen zien. Zij gaf aan dat de films meegaan met hun tijd en dat ze altijd proberen te veranderen. “Alles is mogelijk. Nu is het Daniel Craig en ik ben erg blij met Daniel Craig. Maar wie weet wat de toekomst brengt?” Wij zijn benieuwd of James Bond in de toekomst Jane Bond wordt.

Het lijkt een beetje een diplomatiek antwoord van een producer. Maar er wordt gekeken naar hoe het publiek reageert op andere karakters dan het standaard Bond karakter. Nog meer mogelijkheden om mee te nemen in de speculaties van nieuwe James Bond karakters dus!

Bekijk de trailer van de laatste James Bond film.

Previous ArticleNext Article