Vredestein Super Car Sunday

Dit jaar is het niet een keer feest, maar twee keer. Er worden dit jaar weer twee edities van de Vredestein Super Car Sunday gehouden! Op TT Circuit in Assen die al op 20 mei 2018 plaatsvindt en ook op het Circuit Zandvoort welke op 30 september zal plaats vinden.

Super Car Sunday Assen 2018

Als eerst zal het event op het TT circuit van Assen plaats vinden. Dit is op, 20 mei, eerste pinksterdag. Auto’s die je daar zeker tegen gaat komen zijn onder andere de Koenigsegg Agera RS ‘ML’ , de nieuwe 2018 Ford GT ’67 Heritage edition, de Porsche 911 GT2 RS, maar ook hele gave toppers als de Ferrari F40 en de Lamborghini Countach 5000 QV. Wilde je altijd al een keer de wagens bewonderen en horen dan is dit het event waar jij naar toe moet.

Super Cars Sunday Assen heeft ook een eigen website, waar je al het laatste nieuws kan volgen van het evenement en ook al kan zien welke Super Cars je kan verwachten. Ze hebben voor de 2018 editie ook al een gave sfeerimpressie gemaakt:

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check dan even onderstaande video:

Ben jij ook zo enthousiast als ons dan kun je je tickets eenvoudig online bestellen.

Super Car Sunday Zandvoort 2018

Ook het Circuit van Zandvoort zal maximaal in teken staan van de nodige horse powers. Op zondag 30 september is het zover. Dit wordt net als op TT Circuit Assen een dag met meer dan honderden supercars die je kan bewonderen in de paddock of op het Circuit. Er zullen meerdere soorten races zijn als: hotlaps, dragraces en verschillende battles. Naast dat je als bezoeker er rond kan kijken is het ook mogelijk om met je eigen Supercar mee te doen ofwel een show plek te reserveren.

Als je er gewoon graag naar toe wilt als bezoeker dan kan dat natuurlijk ook en dan kun je eenvoudig je kaarten op de Super Car Sunday Zandvoort website bestellen.

Helaas is er nog geen teaser filmpje voor Zandvoort 2018, maar er zijn genoeg filmpjes van vorig jaar om er een idee van te krijgen hoe het daar was:

Hou je van de geur van burning rubber, gruwelijk jankende motoren, de meest extreme supercars en een gezellige dag vol testeron dan moet je zeker bij een van deze Super Car Sunday zijn geweest. Wij zijn er ook zeker bij!

Previous ArticleNext Article