Wednesday Whiskey Schoenen

Wednesday Whiskey Schoenen Bruin/Rood leer

Je bent op zoek naar goede, gave en originele schoenen, maar waar begin je? We laten je graag even kennis maken met het schoenenmerk die elke man op zou moeten vallen. Wednesday Whiskey schoenen. Wednesday Whiskey is een Nederlandse schoenenmerk wat is opgericht in 2013. In een kleine fabriek net buiten Porto, is een eerste Wednesday Whiskey collectie vervaardigd met veel zorg.  Zelf had ik er wel eens wat van gehoord, maar nooit echt verder naar om gekeken. Dat moet je dus wel even doen. Ze hebben echt hele gave schoenen!

Wednesday whiskey steunen vanaf het begin af aan al creatievelingen van jong en oud die actief zijn in de kunstwereld. Ook ondersteunen ze opkomende musicalsterren en sportsterren. Om dit nog even in een ander jasje te gooien bedachten ze een heel gaaf project: WEDNESDAY WHISKEY ART.

De volgende slogan beschrijft het project in een zin:

Ben jij een kunstenaar en zou je jouw kunsten wel eens op een schoen los willen laten?”

Dit project heeft uiteindelijk geleid tot meer dan 20 hele mooie en unieke collectors items. Het zijn schoenen gemaakt door zowel kunstenaars uit Nederland als internationale kunstenaars. De unieke modellen worden tentoongesteld in onder andere verschillende musea.

Wednesday Whiskey art schoenen Paddy Lo Pablo

Als je nieuwsgierig bent naar het hele verhaal achter Wednesday Whiskey dan kun je dit uitgebreid lezen op de Wednesday Whiskey website. Waarbij Marijn je meeneemt in zijn persoonlijke reis van een Iers gezellig whiskey avondje tot een succesvolle onderneming wereldwijd.

Zelf ben ik ook trotse eigenaar van de Wednesday Whiskey schoenen en ze lopen echt super lekker. Mijn Whisky hobby gaat ook al een tijdje terug zo tot ongeveer 8 jaar geleden waarbij ik voor het eerst een Islay whisky proefde, wat ik toen echt niet te drinken vond. Dat is nu wel anders :).

Wednesday whisky schoenen laag

Wil je ook eens kijken wat voor soort modellen ze hebben of ben je nieuwsgierig naar hun assortiment kijk dan even bij het heren assortiment van Wednesday Whiskey. Genoeg leuke schoenen om uit te kiezen ofwel om je partner te motiveren om ze te kopen voor je. (Aangezien we daar toch al zoveel voor doen)

Wednesday Whiskey Teel Mid Brown Suede

 

Previous ArticleNext Article

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *