Wheels

Manisfaction.nl is ook jouw online magazine voor artikelen over de motor en auto. Lees van alles over motoren, auto’s zoals nieuws, blog artikelen en meer.

Formule 1

We zijn allemaal enthousiast over de resultaten en de race kwaliteiten van Max Vertsappen, wij dus ook! De resultaten van de laatste races, sfeerbeelden, kwalificaties, en verschillende ontwikkelingen in de Formule 1 komen voorbij op onze redactie. Altijd leuk om te schrijven over een Nederlandse top sporter.

MotoGP

We rijden zelf ook motor en vinden dan ook interessant om te schrijven over gave gebieden om te rijden, supersport motoren, races als isle of man, superbikes en MotoGP. Maar ook gekke streetraces komen uiteraard aan bod.

Rally's

Lekker door de zanderige wegen van de woenstijn heen knallen willen we allemaal. De DAKAR met de gebroeders Coronel, Gerard de Rooy, Hans Stacey en nog vele andere toppers. Ook gave unieke rally's als de Carbage Run zijn natuurlijk gave rally's om over te schrijven. In 2018 hebben we zelfs een Team gesponsord en gevolgd tijdens deze avontuurlijke rally met barrels die niet meer dan €500 mochten kosten. Gaaf toch!