Whisky Tasting Festival 2018 te Utrecht, een datum voor in je agenda

Whisky Feiten en weetjes

Een datum om in je agenda te noteren: 25 augustus 2018. Dan vindt in Utrecht een whiskyfestival plaats: Whisky Tasting Festival 2018 te Utrecht. Nederland kent vele whiskyfestivals, ook dit is er één waar je als whiskyliefhebber een mooie dag kunt beleven. Niet alleen kun je proeven uit honderden whisky’s, er is heerlijk eten en goede muziek. Aan het programma is serieus aandacht besteed. Zeker het overwegen waard dus!

Goed bereikbaar

Het whiskyfestival in Utrecht is goed bereikbaar. Je kunt de auto dan ook prima thuislaten en dat is natuurlijk helemaal niet onverstandig. Vanaf Station Utrecht Vaartsche Rijn is het een goede 5 minuten lopen om aan te komen bij restaurant LE:EN! Whisky Tasting Festival, ook wel WTF genoemd, wordt in 2018 gehouden op een mooie, rauwe plek. Een smaakvol restaurant met volgens de organisatie “een industriële look en lekker rebels randje”. De 900 vierkant meter die het restaurant groot is wordt gevuld met whisky en andere dranken, goed eten en meer vermaak.

Programma Whisky Tasting Festival 2018

Zoals gezegd heeft de organisatie serieus aandacht aan het programma besteed. Er worden aan het begin van de dag, vanaf 11:15 uur, Whisky Tours gehouden. Maar je kunt ook een tour nemen om je te verdiepen in andere dranken. Zo zijn er ook bourbon, rum en gin tours. Doe je mee aan de tour, zorg dan voor een goed ontbijt. Vanaf 13:00 uur begint het whisky festival dan écht. Een aanbod van Meer dan 400 prachtige whisky’s, romige bourbons, gins, rums en cocktails. Ook andere invloeden dan whisky dus. Bekijk het volledige programma hier: Programma WTF 2018.

In de avond eten en muziek

Als je een dinner ticket hebt dan kun je wanneer de dag vordert ook genieten van een serieus lekker eten. Chef Altwin van Schaik is samen met zijn team verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eten. Hij zal zich zeker goed hebben voorbereid. Het diner vindt plaats in de vorm van een ‘shared dining’. Er worden vier gangen geserveerd inclusief desert. Drank zul je bij moeten bestellen.

Diverse soorten tickets

Ga je naar het Whisky Festival in Utrecht op 25 augustus 2018? Bereid je dan goed voor, kijk welke tickets jij nodig hebt. Er zijn namelijk meerder varianten. De website van WTF 2018 biedt alle informatie. Wij wensen je veel plezier!

Previous ArticleNext Article