Jan Versteegh is de Mol van 2018

Wie is de Mol 2018

Update: Jan Versteegh is de Mol van 2018 en daarmee is Ruben Hein de winnaar van Wie is de mol van 2018. Hiermee wint Ruben Hein €17.750 euro, maar de mol ofwel Jan had de pot nog, maar die heeft hij netjes over gedragen aan Ruben tijdens de “live show”.

En…….Ruben Hein is de winnaar van “Wie is de mol 2018

Wie is de mol gaat weer beginnen en de kandidaten voor Wie is de Mol 2018 zijn vorige week bekend gemaakt. Er zullen weer verschillende  avonturiers deel gaan nemen aan dit spelprogramma wat zich in meerdere steden en landen afspeelt. De eerste aflevering op NPO 1 zal op 6 januari uitgezonden worden. Wie zijn de Kandidaten?

De mannelijke kandidaten van Wie is de mol 2018 zijn:

Ron Boszhard
Ron is de broer van Carlo Boszhard en was eigenlijk niet zelf uitgenodigd, maar had zijn brutale schoenen aangetrokken en zelf een brief geschreven. Dit wierp zijn vruchten af, want nu mag hij mee doen. Je kent hem vast wel van de kinderprogramma’s als Zappsport.

Ruben Hein
Ruben komt je misschien niet direct bekend voor, maar als je veel naar RTL kijkt wel. Hij is een echte top pianist en heeft onder andere veel piano gespeeld bij Linda de mol, bij de Linda’s zomerweken

Emilio Guzman
Al lang niet meer bekend alleen van het broertje van…..want hij heeft zelf ook al veel cabaret voorstellingen gegeven. De tour die hij nu gaat heet “Kom op dan!”. Waar Emilio het helemaal anders gaat doen.

Jean Marc van Tol
Je kent hem misschien niet van naam, maar zeker wel van zijn strips. Hij is de tekenaar van Fokke&Sukke. Eens kijken hoever deze humor hem brengt in Wie is de Mol 2018

Jan Versteegh
Deze kersverse vader van lulu gaat het avontuur ook aan. De bijna 31 jarige presentator uit Rotterdam heeft er zin in en zat al een tijdje op het telefoontje van Art te wachten.

De vrouwelijke kandidaten van Wie is de mol 2018 zijn:

Olcay Gulsen
Olcay is altijd erg actief op social media en het was een hele lange periode stil geweest. Haar volgers/fans hadden al een vermoede dat ze misschien wel eens in Wie is de Mol zit. Hun vermoedens werden dus vorige week bevestigd.

Simone Weimans
Simone Weimans zul je wellicht ook snel herkennen als je vaak naar het nieuws kijkt. Zij is nog altijd en al voor een tijdje nieuwslezeres van het NOS Journaal. Zij is er van overtuigd dat haar vak inhoudelijke kennis nog wel eens goed bruikbaar kan zijn bij Wie is de Mol.

Stine Jensen
Stine is iemand die echt alleen maar waarheden verteld en niet zo goed kan liegen, helpt dat haar of zit haar dat juist tegen. We zullen het merken. Stine Jensen is Filosoof en filosoof en schrijfster.

Bella Hay
De dochter van Barry Hay, de Golden Earring Icoon. Zelf zit ze ook in een band: Tears & Marble. Ze is zeer ambitieus en ze heeft als droom om grote festivals te kunnen organiseren, zonder afhankelijk te zijn van grote sponsoren en daardoor bepaalde limieten te hebben in wat je wil doen.

Loes Haverkort
Naast dat ze een succesvolle actirce is en in vele Nederlandse series en films heeft gespeeld staat ze ook op het toneel en heeft ze een paar keer een rol vervult in Soldaat van Oranje.

Hoeveel kijkcijfers heeft wie is de mol?

We weten allemaal dat Wie is de Mol het kijkcijferkanon is van de NPO, als we kijken naar de afgelopen 5 jaar kunnen we wel zeggen dat het met de populariteit van het programma wel goed zit toch?

Seizoen en kijkcijfers:
Wie is de mol 2016 – 3.325.000
Wie is de mol 2015 – 3.617.000
Wie is de mol 2014 – 3.415.000
Wie is de mol 2013 – 2.850.000
Wie is de mol 2012 – 2.248.000

Zoals je ziet kijken er ondertussen meer dan 3 miljoen mensen naar Wie is de Mol. Van alle afleveringen op tv stonden ze hiermee in 2016 op de 5de plek. Een programma’s die bijvoorbeeld boven Wie is de mol staat is Boer zoekt vrouw. Deze haalde in 2016 3.432.000 kijkers. De nummer is het Eurovisie Songfestival Finale en die zit ver over de 4 miljoen kijkers.

Wie is de mol volgen?

Wil je alles van Wie is de Mol  Dan moet je natuurlijk gewoon alle afleveringen kijken, daarnaast wordt het altijd opgevolgd door een Wie is de Mol programma, waarin ze de aflevering met elkaar bespreken en de Mol hints proberen te ontdekken ofwel de mol proberen te ontmaskeren. Ook kun je alles volgende via de officiële Wie is de Mol website.

Wie is de mol app

Ook kun je volledig op de hoogte blijven middels de Wie is de Mol app. Deze is (helaas)alleen voor iOS beschikbaar gemaakt.

Social

Ook kun je via social alles goed volgen, bijvoorbeeld via Twitter:

 

Nog even geduld dus nog en dan barst het Wie is de Mol virus weer los.

Wie is de Mol 2019

Inmiddels is Wie is de Mol aan een nieuw seizoen begonnen. Seizoen 2019, het speelt zich af in Colombia. De nieuwe deelnemers zijn bekend en één van de deelnemers is Sinan Can. Lees meer over Sinan Can.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *