Witte t-shirts nodig?

Mijn Witte T-shirts manisfaction

Er zijn een aantal zekerheden in het leven. Belasting betalen, whisky drinken en ondergoed dragen. In tegenstelling tot de eerste twee zekerheden wil de laatste nog wel is een zoektocht zijn. Want als je op zoek gaat naar goede ondershirts zie je door de bomen het bos niet meer. We werden getipt over een Witte T-shirts website met ondershirts van top kwaliteit. Zij doen de belofte om dezelfde kwaliteit te leveren als alle andere ‘dure’ merken, maar dan duurzaam geproduceerd en voor een betere prijs. Dat moesten we zelf eens ervaren.

3 soorten t-shirts

Wanneer je de collectie bekijkt zie je dat ze onderscheid maken tussen 3 soorten T-shirts, variërend in prijs van €20 per 2-pack tot €30 per 2-pack. Op het eerste gezicht niet duur, maar ook niet goedkoop. Ons oog viel op het epische T-shirt. De naam doet vermoeden dat dit je van het moet zijn. De beschrijving begint ook met ‘… perfect als ondershirt’. Als je nog even verder kijkt valt het op dat dit T-shirt als enige te bestellen is met een ronde-, V- of diepe V-hals. Onze voorkeur ging uit naar een ronde hals, dus zo gezegd, zo gedaan.

Lekker snel

12 uur na de bestelling waren T-shirts binnen. Gewoon zoals het hoort in het tijdperk van e-commerce, maar in deze drukke tijden een complimentje waard. Het eerst wat opviel aan de verpakking is dat er geen enkel stukje plastic is te bekennen. De T-shirts zijn volledig verpakt in papier. Niet heel sexy zou je zeggen, maar daar is niks mee. Uiteindelijk gooi je die verpakking toch binnen 10 seconden weg. Ook handig om de Winter Bbq mee aan te steken.

Kwaliteit of crap?

De eerste indruk van de T-shirts is bijzonder goed: de stof voelt lekker aan en de afwerking is hoogwaardig (voor zover wij er verstand van hebben). Doordat het T-shirt stretch bevat zit het vrijwel meteen goed om je lijf. Niet te krap, niet te los. De komende tijd moet uitwijzen of de kwaliteit net zo blijft zoals we hem hebben gekregen. Als we de webshop mogen geloven claimen ze dat de T-shirts ‘net zo goed zijn, ook na 50 keer wassen’ doordat ze al eens voorgekrompen zijn. Wassen zou dus weinig effect op de stof moeten hebben. (Dat laten we je ook nog even weten na 50 wasbeurten!)

Goedkoop?

Over de kwaliteit zijn we dus erg te spreken. Aan de andere kant: dat mag je ook verwachten van een basic T-shirt van €15. Maar als je meerdere T-shirts besteld krijg je standaard tot 20% korting. Dat betekent dat dit T-shirt al verkrijgbaar is vanaf €12 per stuk. Mooi prijsje als je het ons vraagt. Als we dan naar het totaalplaatje kijken van service en kwaliteit en de belofte een beter T-shirt te leveren voor een mindere prijs dan komen ze daar aardig mee in de richting. Wij kennen heel wat webshops waar je meer voor een wit t-shirt betaald dan dat je ervoor terugkrijgt. Al met al een aanrader dus en bedankt voor de tip!

Previous ArticleNext Article